Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Nieuwe site velomobielonderdelen.nl

Gepubliceerd op 30 november 2010 20:44, bijgewerkt op 01 december 2010 00:24 (1076 keer bekeken) 4Reacties

Onderdelentester Wim Schermer berichtte ons met een bericht dat eigenlijk wel te verwachten was.... een eigen website met allerlei bijzondere onderdelen.

Op de site velomobielonderdelen.nl worden bijzondere onderdelen aangeboden die niet of heel moeilijk te krijgen zijn.
Deze niche in markt is juist speciaal voorzien door de oprichters van de site. Toch is er wel een "mainstream" ofwel gewoon onderdeel te vinden namelijk de Bebop pedalen.

De makers schrijven over de site: "Velomobielonderdelen.nl is een nieuwe webwinkel die tot doel heeft om velomobielrijders te voorzien van producten die niet of heel moeilijk te verkrijgen zijn. Velomobielonderdelen.nl zal in principe geen producten leveren die elders van de plank zijn te kopen. Als belangrijkste product introduceert Velomobielonderdelen.nl na een lange tijd van afwezigheid in Europa de fantastische Bebop pedalen weer in de Benelux.
Racekappen zijn niet te koop. Wilde je een racekap, dan kon je met de ruwe mallen van Velomobiel.nl zelf iets in elkaar knutselen. Het werken met polyester en carbon is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kun je nu een racekap bij Velomobielonderdelen.nl aanschaffen. Dit gaat overigens in goed overleg met Velomobiel.nl.
Lexan voor het maken van vizieren is voor particulieren niet in de goede afmetingen en dikte te koop. Velomobielonderdelen.nl maakt dit mogelijk en heeft al een kleine 100 velomobielrijders van het goede materiaal voorzien.
De vele banden die Wim Schermer, Kees van Hattem en Jan Geel zo nu en dan testen belanden op zolder. Veel van deze banden zijn gewoon gekocht. Velomobielonderdelen.nl verkoopt zo nu en dan deze splinternieuwe banden met een aantrekkelijke korting.
SKF lagers, en dan de E2 Energy Efficient lagers, lopen 50% lichter dan de huidige lagers die in velomobielen worden gebruikt. Velomobielonderdelen.nl kan deze lagers voor een aantrekkelijke prijs inkopen en door leveren aan particulieren. Lagers voor nieuwe velomobielen leveren wij niet, deze worden door de velomobielfabrikanten ingekocht en ingebouwd. Voor iedereen die zelf zijn lagers inbouwt kunnen wij de goede E2 lagers leveren.
Uiteraard kunnen verschillende producten ook aan gebruikers van open ligfietsen worden geleverd.
"

Redactie

Reacties (4)

GerardPoels

"met een bericht die eigenlijk wel te verwachten was...." moet volgens mij zijn: "met een bericht dat eigenlijk wel te verwachten was...."

GerardPoels, 30 nov 2010 22:27

jack

Waarlijk treffen we een neerlandicus in de zaal! Maar een goede opmerking Gerard. Ik heb de tekst aangepast. Zou eigenlijk in bed moeten liggen natuurlijk. Excuses voor deze vergissing.

jack, 01 dec 2010 00:26

uipko

Geen velomobiel eigenaar wel erg blij met het beschikbaar zijn van de Bebop pedalen! Zat al te denken aan andere pedalen, door de verkrijgbaarheid, terwijl de Bebob's erg goed bevallen

uipko, 01 dec 2010 16:20

mars

Bebop-pedalen worden ook door Raptobike geleverd, ik dacht dat dat bedrijf ook in de Benelux zit. Een beetje jammer dat een persbericht klakkeloos over wordt genomen. De claim van 50% lichter lopende lagers komt ook een beetje uit de lucht vallen; het kan best waar zijn, maar zo lijkt het toch wel erg een reclamepraatje.

mars, 05 dec 2010 11:39