Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Sinner E modular in verkoop

Gepubliceerd op 27 november 2010 13:00, bijgewerkt op 28 november 2010 10:29 (1529 keer bekeken) 0Reacties

De afgelopen week is de E modular van Sinner in de verkoop gekomen. Mensen zullen misschien de opvallende driewiel ebike herinneren die in de nieuwsberichten over Spezi te zien zijn geweest.

We zagen de eerste foto's via dit bericht op Recumbentblog.com. De tike is uitgebreid getest, er zijn 5 exemplaren als prototype geproduceerd. In Engeland, Duitsland en Nederland zijn mensen ermee bezig geweest. Op details zal de fiets worden aangepast voordat hij in productie gaat. Inmiddels is de eerste fiets al verkocht, die eerste fiets is overigens door de klant besteld in de half-open uitvoering met regencape. Een prijslijst en meer informatie op internet zal snel beschikbaar komen.
Op de facebook site van Ligfietsgarage Groningen staan wat foto's. De prijzen die op de eerste prijslijst komen zijn speciale introductieprijzen.

Zoals bekend, het accu pakket is van het type Lithium-ion en de fiets met ondersteuning gebruikt als basis de Sinner Comfort trike. De totaal gesloten uitvoering geeft volledig weerbescherming.

Redactie

Reacties (0)