Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

whike nieuws

Gepubliceerd op 11 november 2010 07:41, bijgewerkt op 11 november 2010 16:25 (1198 keer bekeken) 0Reacties

In het bericht een update van Whike. Raptobike gaat samenwerken met Whike, een evenementenbureau verhuurt ze inmiddels en er worden nieuwe types ontwikkeld.

Sinds kort kun je voor proefritten, verkoop en service van de Whike terecht bij RaptoBike. Het is een nieuwe stap voor beide bedrijven, maar wel een logische. De Whike was al enige tijd te koop, maar het ontbrak nog aan een 'eigen' plek waar mensen terecht kunnen voor proefritten en verkoop. Tevens kunnen reeds bestaande klanten terecht bij RaptoBike voor service van hun Whike.

Daarnaast heeft Whike een overeenkomst met Evenementenburo Vanderkruit gesloten. Vanderkruit heeft 12 Whikes staan voor evenementen, zoals personeelsfeesten, clinics en workshops. Door samenwerking met Vanderkruit kunnen grote groepen mensen nu op een leuke manier kennis maken met de Whike.

fotograaf:Fredjan Twigt

De Whike in de sahara

De ontwikkeling van de Whike staat ook niet stil. Op dit moment wordt gewerkt aan meerdere versies van de Whike op basis van het bestaande model. Ook zal er vanaf 16 februari weer een spannende 1400km lange woestijnrit gereden worden onder leiding van Fredjan Twigt. Meer informatie op Saharatravel.nl.
Een eerder bericht op ligfiets.net gaf ook al wat informatie over de Sahara reizen.

Redactie

Reacties (0)