Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Lampen nieuws

Gepubliceerd op 03 november 2010 07:00 (1282 keer bekeken) 0Reacties

Supernova heeft zijn Airstream model uitgerust met leds die maar liefst 370 lumen afgeeft. Dit type is sinds kort op de markt en zeer populair bij velomobiel rijders die een lamp met hoge lichtopbrengst zoeken. De lamp combineert de lichtopbrengst met praktische bruikbaarheid omdat de bundel op straat wordt gericht en daarmee licht geeft waar je het graag wilt hebben. De lamp werd op Eurobike geintroduceerd. Supernova heeft ook nog een model die 800 lumen produceert, die lamp is echter vooral bedoeld voor offroad gebruik.

In de artikel op Bikereviews werd in juli al een test van de Supernova Airstream Light gepubliceerd. Op Road.cc is ook een lovend bericht te lezen. De lamp schijnt ondanks de hoge lichtopbrengst zeer geschikt te zijn in het verkeer omdat 96 procent van de bundel op de grond is gericht.
Meer informatie over de Supernova Airstream staat op recumbentshop.eu.
Op de site van Supernova staat nog deze link naar een pdf van C+magazine[/url] die de lamp ook getest heeft.

Verder is de Supernova E3 triple nu verbeterd en is de lichtopbrengst daarvan is in plaats van 550 lumen nu 800 lumen geworden. Deze lamp is vooral op mountainbikers en terreinrijders gericht. Volgens de site is de lamp niet toegestaan op de duitse wegen. De prijs van de Supernova E3 triple multi-montage [HL3-D-S] is 238.00 euro. De gegevens staan opnieuw op Recumbentshop.eu.
Overigens geeft de site van Supernova ook informatie over deze sprong van 55 procent in lichtopbrengst.

Redactie

Reacties (0)