Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

6-uur record voor dames gebroken

Gepubliceerd op 12 oktober 2010 14:38, bijgewerkt op 12 oktober 2010 14:52 (1238 keer bekeken) 2Reacties

Afgelopen weekeind heeft Ellen een totale afstand van meer dan 338 kilometer dus een gemiddelde van meer dan 56 kilometer per uur gereden. Verder heeft de site Droplimits.de een prijsvraag uitgeschreven die loopt tot en met woensdag over de hoeveelheid ronden die Axel Fehlau op zijn record heeft afgelegd.

De details van de prijsvraag staan op deze pagina en het record van Ellen wordt verder hier behandeld. De details van de rit van Ellen zijn dus bekend. De gegevens van de rit van Axel Fehlau worden a.s. donderdag bekend gemaakt als de uitslag bekend wordt van onderstaande prijsvraag. Het idee is dat mensen gaan raden hoeveel ronden hij heeft afgelegd en hoe snel daarmee de gemiddelde snelheid wordt. Degene die het goede antwoord raad kan een paar snelle banden winnen.

De tekst van de prijsvraag: "Das Vector-Racing-Team hat mal wieder zugeschlagen. Axel Fehlau und Ellen v. Vugt haben neu Weltrekorde gefahren. Details sind leider noch nicht freigegeben, aber wenn man hier (http://www.droplimits.de/) errät wieviele Runden Axel Fehlau in Dudenhofen gedreht hat und welcher Schnitt dabei rauskam, kann man einen Satz Reifen für sein Fahrrad gewinnen."

Alle verfügbaren infos stehen hier.

Redactie

Reacties (2)

lighans

Wow, Ellen gefeliciteerd.

lighans, 12 okt 2010 22:38

JosSluijsmans

Super. Gefeliciteerd!

JosSluijsmans, 17 okt 2010 10:31