Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

iPhone applicaties

Gepubliceerd op 12 oktober 2010 10:31, bijgewerkt op 12 oktober 2010 13:25 (301 keer bekeken) 1Reacties

Op het (engelstalige) weblog van Reinout van Rees zagen we een artikeltje over cyclemeter, dat sinds kort automatische stop detectie heeft. Dat maakt het een aardige low-budget GPS tracker voor als je wel een iPhone en geen apart GPS apparaat hebt. (Er zijn uiteraard meerdere apps die het kunnen). Op de ligfiets mailinglijst (LML) meldt Robert Lammers dat de ANWB een fietsknooppunt route app heeft, de naam is "fietsen". Gratis tot 17 oktober. Voor dat geld is het leuk om uit te proberen!

De blog van Wim Schermer meldt al een van de eerste gebruikservaringen met de Ipod app, die is volgens zijn oordeel voor verbetering vatbaar.

Redactie

Reacties (1)

Niek

Runkeeper Pro vind ik de allerbeste. Het enige wat momenteel nog ontbreekt is een hartslagmeter. Verder is het een perfecte gps applicatie. Gecombineerd met de biologic bikemount en de biologic reecharge (die op zijn beurt weer oplaadbaar is via je naaf dynamo) heb je een digitaal dashboard en google maps route app op je fiets waar ook nog eens een super website achter zit.

Niek, 13 okt 2010 11:59