Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht: driewielverhalen

Gepubliceerd op 24 september 2010 07:00, bijgewerkt op 29 september 2010 00:34 (1758 keer bekeken) 2Reacties

Een rijverslag van Gforce en een leuk verhaal in Duitsland over trikes. De tijd van de driewieler lijkt weer aan te breken.

De test van een gebruiker van een gforce trike geeft een evenwichtig verhaal over de gebruikservaringen.

Op de site van Icletta staat een verhaal met een aantal krantenberichten.

Ook op de site van de Zwitserse vereniging staat een bericht van een artikel dat is verschenen in Velojournal.ch, helaas is dat artikel niet online te lezen, maar de tekst -alleen vliegen is mooier- lijkt erg positief!

De prijslijst van de Hp Velotechnik Gekko maakt een discussie los op het Duitse velomobilforum, de conclusie van de eerste poster lijkt te zijn dat de prijs vergelijkbaar is met de Catrike modellen maar dat het "Made in Germany" stempel natuurlijk wel een lichte voorkeur heeft.

Op Bentrideronline staat een leuk vlaggetje die toevallig op een driewieler zit maar die ook natuurlijk op een tweewieler kan.

Redactie

Reacties (2)

avatar

Zo'n trike is eigenlijk een must voor de serieuze recumbentrider wat mij betreft. Vooral in de (sub)urbane leefomgeving.
Uitstekende klimmer voor op bruggen, zwaar vol te hangen met boodschappen, snelle wegrijder door 'n gemiddeld kilo-voordeel van 20, Laaggeprijsd...

MichielAdriaan, 24 sep 2010 18:59

avatar

Ik rij met een challenge concept trike centrale sturing 26 inch achterwiel. Sinds eind november 2009. Ik ben daar zeer tevreden over en gelukkig mee. Rondom banden kojak swalbe kojak.Na een 8000 km nog geen lekke banden. Zeer snelle trike voor mij.

erde, 24 sep 2010 21:38