Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht: Google Maps Bike Route Reporting System

Gepubliceerd op 03 september 2010 20:04, bijgewerkt op 03 september 2010 20:15 (664 keer bekeken) 2Reacties

Het nederlandse Meldsysteem Bewegwijzering Fietsroutenetwerken is genomineerd voor de langste naam award. Verder een serie Literaire fietsroutes.

De site Google Maps Mania heeft het nederlandse meldsysteem gevonden en geeft dit bericht, het systeem waarbij Google maps wordt gebruikt wordt toegejuicht. Toch leek de vertaling van de werktitel de schrijvers op de website toch wel lang.

Op de website van fietsersbond staat een artikel over Literaire fietsroutes. Die routes zijn gemaakt door op basis van de fietsrouteplanner van Fietsersbond.

Redactie

Reacties (2)

avatar

Ik ben niet zo blij met het googlemaps meldingensysteem, nu al kom ik regelmatig fietspaden tegen die onterecht afgesloten zijn. De wegbeheerder is niet aansprakelijk en dekt zich zo dus in. Laatst bij Wassenaar een fietstunnel afgesloten omdat er, naar ik aanneem, een paar dagen geleden nog een diepe plas stond.
Veel liever zie ik een systeem dat geïntegreerd is met maps waarin gebruikers aangeven wat voor problemen er zijn op een bepaald punt.

koendert, 04 sep 2010 12:36

MaartenSneep

Op dit moment is het best meldpunt dat van de Fietsersbond. De melding komt direct bij de betreffende wegbeheerder, maar wordt ook (publiekelijk zichtbaar) bijgehouden door de Fietsersbond. Er komt als het goed is een Google Maps mash-up als vervanging van het huidige systeem, maar tot dat moment is het huidige systeem nog steeds het beste op structurele problemen door te geven.

MaartenSneep, 04 sep 2010 23:28