Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Roeifiets nieuws

Gepubliceerd op 27 augustus 2010 07:00 (481 keer bekeken) 0Reacties

Roeifiets bouwer Derk Thys geeft in een nieuwsbrief regelmatig leuk nieuws over de gebruikers van deze bijzondere fietsen. We plukken een paar berichten eruit die nog actueel zijn zoals een aantal verslagen van lowlands 1200 op de roeifiets en aandachtspunten voor het komen EK roeifietsen.

Roetsers Maarten Houweling , Richard Bruin en Theo Homan hebben deelgenomen aan de Lowlands 1200; een monstertocht van 1200 km door Nederland met kleine stukjes België en Duitsland. Op www.rowingbike.com kun je enkele boeiende verslagen lezen over deze welhaast onmenselijke prestaties op de roeifiets...

Het EK Roeifietsen is al weer over een week of 6; het beloofd weer een druk bezocht, gezellig en sportief weekend te worden.

Alle info over het RoeifietsEK lees je hier :http://rowingbike.com/site/NL/EK-Roeifietsen/Europees-Kampioenschap/

Voor de roeifietsers die zich via rowingbike.com hebben ingeschreven schrijft Derk: Het is eigenlijk gênant maar helaas was er een technisch mankement aan het inschrijfformulier van de website waardoor alle inschrijvingen tot nu toe niet binnen zijn gekomen.
Ik wil jullie dus bij deze vragen (nogmaals) in te schrijven en mijn excuus voor de overlast..... Hier moet je zijn voor het inschrijfformulie

De bevestiging van inschrijving ontvang je dan nog deze maand en het inschrijfgeld kan ook wat later overgemaakt worden om voor die 5,- korting in aanmerking te komen; dat lees je in de bevestiging die je per email zult ontvangen.

Redactie

Reacties (0)