Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht, diverse nieuwtjes

Gepubliceerd op 27 augustus 2010 07:00, bijgewerkt op 27 augustus 2010 19:25 (1750 keer bekeken) 0Reacties

Deze week presenteren we weer een lijst van schijnbaar onsamenhangende links met nieuws over ligfietsen.

Het plaatje bij het artikel werd gestuurd door een lezer, de ligfietser op een reclamebord voor een nieuwe woonwijk!

Deze week verscheen als tip van de dag op Routeyou de "Flevobike-route" ontwikkeld door de hand van de bekende ligfietsbouwers en ontwikkelaars.

Het WK 2011 gaat definitief niet naar Zwitserland, wij lieten hier een tijdje geleden doorschemeren dat dit land de organisatie van het evenement zou willen doen maar er is bekend geworden dat ze van de organisatie af zien.

We presenteerden op ligfiets.net de nieuwe Raindrop bagageoplossing van Optima. Op de google group ligfiets kwam daarna een discussie voorbij met een leuk alternatief. Als je een grotere box wilt kun je een product van Novosport in Duitsland overwegen. Een gebruiker van het type Mini postte een foto van deze koffer op zijn Optima Stinger.

Ook een stroomlijn, maar dan volledig en een kopie uit een computerspel vonden we op op recumbentblog waar een foto van een voertuig van Lee Wakefield terug te vinden was.

Gisteren verscheen het bericht van de Cervellum, de bijzonder geavanceerde fietscomputer met achteruitcamera en vele andere functies. Toch blijven een aantal ligfietsers blijkbaar gadgetfreaks. Op het forum van Gentseliggers is men bijvoorbeeld op zoek naar een electrische fietsbel.

Leuk de reclame van Fietser.be die we in het vrijdag bericht van 13 augustus hadden is ook gespot door icletta, google group ligfiets en Velomobilforum.

Ook leuk: Baasje een helm? Dan de hond ook een.
Of een relativering van fiets versus auto.

Op Boingboing kwam dit bericht naar voren over een fietsaangedreven festival.

Redactie

Reacties (0)