Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Uitnodiging voor de Leden/Vrijwilligersdag

Gepubliceerd op 23 augustus 2010 19:08, bijgewerkt op 23 augustus 2010 19:11 (293 keer bekeken) 0Reacties

Hallo Ligfietser/es Ben je wel eens bezig geweest voor de vereniging als vrijwillig meewerker? Door op een of andere manier bij te dragen aan het bestuur, de website, het blad, Cycle Vision, ligfietsraces in den lande of het uitzetten van tochten bijvoorbeeld? Op 29 augustus wordt je uitgenodigd in het Openlucht Museum te Arnhem, voor een leuke dag met eens wat anders als ligfietsen. Je bent uitgenodigd inclusief partner en kinderen. Toegang is gratis natuurlijk. Zie ook http://www.openluchtmuseum.nl

Speciaal voor deze dag is er een GPS-speurtocht in het museum uitgewerkt zodat je op allerlei plaatsen van alles kunt meemaken.

Organisatorisch was het haast niet te doen om een (betaalbare) maaltijd te regelen voor een grote groep, dus dat doen we practisch: neem zelf je picknickmandje mee. Er is een grote picknick-weide beschikbaar. Of strijk eventueel neer in een van de horecagelegenheden, maar gezamenlijk is wel zo leuk natuurlijk.

Om de entreekaart te krijgen moet je alleen even een mailtje sturen naar ligfietsdag@gmail.com Meldt hierin:

  • Je naam
  • Je emailadres
  • Je telefoon (mobiel svp)
  • Met hoeveel volwassenen je komt (is 13 en ouder)
  • Met hoeveel kinderen 4-12 jaar je komt
  • Of je een GPS mee neemt.
  • Of je een Museumjaarkaart hebt


Je krijgt dan een bevestiging (kan even duren wegens vakantie) en 26-08, daags voor het evenement krijg je een email hoe de toegang is geregeld. Met die uitgeprinte email kun je dan ook gratis naar binnen. En het wordt een leuk feestje, dat kunnen we jullie alvast verklappen!!

Groet van de organisatoren, namens het bestuur:

Maarten, Paulus, Wim en Kees

Redactie

Reacties (0)