Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

LTE Trafic en LTE Flex geintroduceerd op Cycle Vision

Gepubliceerd op 11 juni 2010 12:54, bijgewerkt op 11 juni 2010 20:56 (1751 keer bekeken) 0Reacties

Op Cycle Vision had LTE ligfietsen een aantal bijzondere nieuwtjes. Het model ligfiets Flex dat geschikt is voor kleine mensen en ook nog instelbaar over een groot bereik. En een model Trafic. Verder gaven de bouwers aan dat de Tripod die standaard kantelbaar wordt geleverd ook in een vaste uitvoering kan komen. Het is dan een gewone driewieler uiteraard.

lte flex trafic kleine ligfiets onderstuur

Lte flex onderstuur

LTE Flex, kleine ligfiets

De LTE flex is leverbaar met onderstuur en bovenstuur. De prijs met onderstuur is hoger omdat er meer onderdelen nodig zijn. Toch is de onderstuur versie tot nu toe populairder dan de bovenstuur variant. Dit type wordt aangeraden voor mensen vanaf ongeveer 1,60 meter.
De fiets heeft een vaste configuratie, en biedt 4 versnellingen, meer dan genoeg voor de omstandigheden waarvoor de ontwerper LTE de fiets heeft bedoeld, namelijk stadsverkeer. Verder is de fiets standaard uitgerust met rollerbrakes. De naam Flex is gekozen om aan te geven dat de fiets heel makkelijk groter of juist kleiner te maken is. We vinden op deze ligfiets:
- een makkelijk instelbare stoel,
- makkelijk te verstellen framebuis (met twee snelspanners)
- en op het bovenstuur versie een stuurbuis die is in te korten voor kortere personen.

Kleuren; geel,rood en blauw.

lte flex met bovenstuur

De lte flex met bovenstuur

De fiets rijdt ook heel goed, tijdens de kinderwedstrijd werd 5 minuten voor de start een fiets uitgeleend aan een van de kinderen die mee wilde doen. Die reed er zo op weg en haalde zo het goud!

LTE Trafic

De Flex is voor kortere personen, de Trafic is een model die lijkt op de flex maar die geschikt is voor volwassenen. Het frame is niet instelbaar en is gewoon een stuk groter.
Het type Trafic heeft 8 versnellingen, een makkelijk instelbare stoel, stuur en framebuis.
Velgremmen.Kleur; rood.
Info LTE via; www.lte-breda.nl of bjpolane@casema.nl of 076-5203060.

Tripod nieuws, ook leverbaar zonder kantelsysteem

lte tripod driewieler trike

De tripod 26 inch in het rood

tripod driewieler trike lte ligfietsen

De tripod in donkerblauw

Het model op de foto is de 26" sport kantelversie. De 26 inch heeft betrekking op het achterwiel, die kan naar wens in verschillende maten worden geleverd. Ook kan de fiets niet-kantelbaar zijn, alles op specificatie en wens van de klant. De uitvoeringen kunnen allemaal eventueel met electrische ondersteuning worden geleverd. ondersteuning uigevoerd worden. Totaal zijn op basis van hetzelfde frame door middel van verschillende keuzes wel 6 verschillende fietsen te maken.

Redactie

Reacties (0)