Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Cycle Vision allerlei, lief en leed rubriek

Gepubliceerd op 09 juni 2010 10:36, bijgewerkt op 09 juni 2010 20:34 (614 keer bekeken) 0Reacties

Tja, allerlei onderwerpen die deze beurs voorbij kwamen en die we onze lezers niet willen onthouden.

Een week voor Cycle Vision werd het wereldkampioenschap op Jersey gehouden. Volgens de berichten op het engelse forum hebben de twee mensen die dat organiseerden het werk voor 20 gedaan. De organisatie Keith Davis en Sherri Donaldson hadden zich ook opgegeven als vrijwilligers voor ons evenement. Uiteraard hebben we ze “vrijaf” gegeven en zijn ze min of meer de eregasten van Cycle Vision geworden.
Het evenement op Jersey wordt volgend jaar meer een sociaal gebeuren met toertochten en een treffen achtige sfeer. Uiteraard blijft elk jaar het uitdagende en mooie town-criterium een onderdeel.
Het jaar daarna (dus om de twee jaar is de bedoeling) worden uitgebreide wedstrijdonderdelen speciaal voor ligfietsers toegevoegd.

Dit jaar was het stil in het nieuws rondom Fastfwd, het ligfietsbedrijf van Bram Smit. De bouwer, ontwikkelaar van ligfietsen was bijzonder ziek na een infectie die opgelopen is in Azie. Bram is gelukkig nu aan de beterende hand, de medicijnen slaan aan en elke dag gaat het beter. Dat is natuurlijk goed nieuws, want deze innovatieve bouwer van bijvoorbeeld de Munzo en ook diverse andere modellen wordt wel gemist.

Op cycle vision is het erelidmaatschap van de Nederlandse Ligfietsvereniging NVHPV van Jack Dekker bekrachtigd met een getekende oorkonde. Bij een kleine overhandiging op de camping is de oorkonde overgedragen.

In de zelfbouwhoek stond Jan van Zelderen met een verbeterde versie van zijn Prettigverplaatsfiets. De maker en ontwikkelaar vertelde dat het de goede kant op gaat en er veel belangstelling is om zijn uitvinding niet stil te laten staan.

Redactie

Reacties (0)