Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Cycle Vision vrijwilligers nodig

Gepubliceerd op 22 mei 2010 11:47, bijgewerkt op 02 juni 2010 21:46 (660 keer bekeken) 7Reacties

Er is nog een tekort aan vrijwilligers voor Cycle Vision op 5 en 6 juni. Geef je op voor een dagdeel of hele dag. Niet iedere taak is veeleisend, ook wedstrijdrijders kunnen waarschijnlijk hun bezoek combineren met vrijwilligerstaken. Iedere vrijwilligers krijgt uiteraard een shirt, eten, koffie en een goed gevulde goody bag.

De warme maaltijden gaan uit van verse ingrediënten maar moeten worden besteld en klaargemaakt door de leverancier. Het opgeven van de bestelling moet op 26 mei worden gedaan.

De wedstrijdnummers moeten worden toegekend, gedrukt en in het programmaboekje worden opgenomen met de namen van de deelnemers. Het inschrijven sluit hiervoor op 26 mei. Er zijn tot nu toe 70 aanmeldingen binnen.

Alle info is te vinden op de Cycle Vision site. Schrijf je direct in, dat kan hier.

Redactie

Reacties (7)

avatar

Ik heb me aangemeld als voor wedstrijden, camping (+eten) en vrijwilliger.
Betaling is ook gedaan.
Alleen voor de wedstrijden en vrijwilliger heb ik een ontvangstbevestiging gekregen. Komt alles goed?
Groeten,
Xander Niezing

xanderniezing, 23 mei 2010 17:22

avatar

Nu zijn de rapen helemaal gaar!
Ik heb me middels 'n aanmeldingsform. én via schrijven aan de webmaster aangemeld. Maar als ik niets meer te horen krijg ga ik er vanuit dat er koppen genoeg zijn.
Bankdrukfiets of niet, ik zal echt niemand tussen de hekwerken drukken hoor!

Mvg Mick Leemans, A'dam

MichielAdriaan, 25 mei 2010 03:46

thelmike

@ Mick: de organisatie heeft echt iedereen nodig. Heeft echter ook de gewoonte om pas op het laatste moment iedereen van info te voorzien...
Waarschijnlijk ontvang je pas volgende week woensdag een bericht. Als je voorafgaand aan CV een bijvoorbeeld een weekje NL doet is het handig om 'iemand van de organisatie' dat te melden...;-)

thelmike, 25 mei 2010 13:55

avatar

@ Michiel: Lijkt me idd laat. Maar dat wacht ik af dan.
't Is dat ik (indirekt) ook door 'n trikefabrikant gevraagd ben te posten maar ik nu niets kan afspreken...

MichielAdriaan, 25 mei 2010 19:59

jack

@xander,
als je op de pagina kijkt van de inschrijving van het kamperen http://www.ligfiets.net/event/2542/kamperen-op-cycle-vision.html
sta je daar keurig vermeld. De reden dat er bij wedstrijden en vrijwilligers wel een bevestigings mail kwam is dat het via een andere inschrijving dan de normale Ligfiets.net inschrijvingen is gelopen. De nieuwe ligfiets.net stuurt nog geen mails als bevestiging zie je (dat moet nog worden gemaakt).
Jack

jack, 27 mei 2010 16:14

jack

@Mick,
inderdaad, er zijn nog geen indelingen van vrijwilligers beschikbaar. We wachten daarmee totdat de inschrijving ervoor wordt gesloten. Je kunt ervan uit gaan dat iedereen die zich inschrijft ook ingedeeld wordt en zelfs dan zitten er vaak wel wat mogelijkheden voor extra inzet van mensen in.
Jack

jack, 27 mei 2010 16:16

avatar

Jack,

Klopt. Bij mijn tweede poging lukte het wel.
Groeten,
Xander

xanderniezing, 27 mei 2010 16:23