Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Vrijdagbericht: reacties en andere links

Gepubliceerd op 09 april 2010 00:00, bijgewerkt op 09 april 2010 15:30 (1531 keer bekeken) 0Reacties

Deze week besteden we aandacht aan reacties op ligfietsen. Daarnaast geven we weer een verzameling van algemene links.

Het fotoblog van de Volkskrant laat een ligfiets zien; de foto levert vele reacties op. Grappig detail is dat de fotograaf in eerste instantie skeptisch is over het comfort op een ligfiets, maar na een aantal reactie van ligfietsers op zijn foto "helemaal OM" is. Op de ligfiets mailinglijst is men ook aan het discussiëren over de vooroordelen die als commentaar op de foto zijn toegevoegd.

Dan de frustratie van een wielrenner. Het rustige rondje van deze racefietser wordt verpest omdat hij een ligfietser moest inhalen (wat nou RIS?)

We vonden nog wat leuke dingen over grammenjagen. Niet alleen bij wandelaars, maar ook bij fietsers blijkbaar een populair onderwerp. Aan de hand van een vermiste regenbroek zonder wasvoorschrift/merkjes en andere labels kwam er nog een leuke link over een grammenjager voorbij.

Deze week zagen we een verbluffende prestatie van een nieuw 24-uursrecord. Uiteindelijk bleek dat het nieuwe Australische record niet de verbetering van het record van Greg maar dat van de duitse Chritian Ascheberg die het eerder al verbeterde. Uiteindelijk heeft ook Trisled er een verslag van gemaakt met de tips en trucks die ten grondslag hebben gelegen van het verbreken van het record.

We zagen deze week ook een leuke zelfbouwoplossingen voor in een velomobiel waarin opbergvakken zijn gemaakt.

Redactie

Reacties (0)