Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Publiciteit landelijke ligfietsdagen 27-28 maart 2010

Gepubliceerd op 22 maart 2010 00:00, bijgewerkt op 06 april 2010 11:55 (108 keer bekeken) 0Reacties

De ligfietsdag van aanstaand weekeind promotie.

In de Google group ligfiets was al te lezen dat de Nuon Lentegids een leuk artikel bevatte dat de ligfietsdag aankondigde. Daar staat nu ook een scan online in pdf, inderdaad een leuk lentegevoel.

Persbericht verstuurd vanuit de vereniging:

Persbericht maart 2010

Landelijke ligfietsdagen 27 28 maart

Op hoeveel manieren kun je liggen?
Onder het motto vroeg opstaan en lekker weer gaan liggen organiseren ligfietsbedrijven en specialisten in heel Nederland dit jaar voor de zesde keer de landelijke ligfietsdagen op zaterdag 27 en zondag 28 maart.
Toertochten, goedkoop huren, kennismakingsactiviteiten het kan niet op. Uitdrukkelijk zijn de ligfietsdagen bedoeld om zo breed mogelijk het ligfietsen in al haar vormen onder de aandacht te brengen. Vandaar ook de titel, die de door ligfietsers vaak gehoorde kreet slaap je al? gebruikt om nieuwe fans te werven.

Veel mensen zien het laatste weekend van maart als het startpunt voor het nieuwe fietsseizoen. Tsja, voor overdekte ligfietsen de zogenaamde velomobielen, is dat niet nodig. Daarmee kun je sowieso in Nederland het hele jaar comfortabel rijden. Maar het goede nieuws voor iedere ligfietsgebruiker is: nooit meer zadelpijn, nooit meer trekken aan de nek om van de omgeving te kunnen genieten! Iedere ligfiets geeft een beter (breedbeeld) overzicht van je omgeving! Altijd gedacht dat moest ik ook eens proberen? Zoek voor het weekend van 27 28 maart een winkel of rit van een ligfietsclub bij jou in de buurt.

Gedetailleerde informatie over programmas en activiteiten door heel Nederland:

aangesloten bedrijven via
http://www.ligfiets.net/ligfietsdag

de Nederlandse ligfietsvereniging NVHPV (Nederlandse Vereniging voor Human Powered Vehicles) informatie clubs en andere winkels:
Op zaterdag http://www.ligfiets.net/agenda/evenement.php3?id1=2487
En zondag http://www.ligfiets.net/agenda/evenement.php3?id1=2369

Niet voor publicatie:
Voor meer informatie en vragen bestuur@ligfiets.net
Fotomateriaal, rechtenvrij ter promotie van het evenement, met naamsvermelding B. de Meijer. http://downloads.ligfiets.net/nvhpv/persberichtlandelijkeligfietsdag/bdm-20070325-0233.JPG http://downloads.ligfiets.net/nvhpv/persberichtlandelijkeligfietsdag/bdm-20070325-0127.JPG http://downloads.ligfiets.net/nvhpv/persberichtlandelijkeligfietsdag/bdm-20070325-0056.JPG http://downloads.ligfiets.net/nvhpv/persberichtlandelijkeligfietsdag/bdm-20070325-0249-crop.JPG

Met naamsvermelding: Wilfred Ketelaar. http://downloads.ligfiets.net/nvhpv/persberichtlandelijkeligfietsdag/ligfietsdagposter.pdf

Redactie

Reacties (0)