Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Op naar Rotterdam

Gepubliceerd op 17 maart 2010 00:00 (86 keer bekeken) 0Reacties

Met je ligfiets meerijden met de Tour de France? Leden van de NTFU, dus die van onze toerligfietsvereniging krijgen die mogelijkheid. (in 2009 zagen we al een promotiefilm voor de start van de Tour de France, in die film kwamen al wat ligfietsen voorbij!)

Op 3 juli, rondom de start van de Tour de France in Rotterdam, organiseren vijf collega-toerclubs uit Rotterdam en omgeving een groots toerfietsevenement, de Tour de Rotterdam. De Tour de Rotterdam bestaat uit drie verschillende tochten. De pelotonstocht van 150 kilometer en de vrije toertochten van 95 en 140 kilometer bieden een unieke gelegenheid om het Tourgevoel zelf te ervaren.

Aan de pelotonstocht, waarbij zelfs een heuse reclamekaravaan zal meerijden, mogen uitsluitend NTFU leden deelnemen. Het aantal plaatsen voor deze tocht is gelimiteerd. Daarom raden we u aan snel in te schrijven. Alle deelnemers aan de vrije toertochten en de pelotonstocht ontvangen als herinnering aan deze unieke dag een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen wielershirt.

Inschrijven kan vanaf 17 maart om 12:00 uur via de website www.tourderotterdam.nl. Voor de gezinstochten kan men alleen op de dag zelf inschrijven.

Zie ook:

  • [url=]http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=3096&volledig=1[/url]

Redactie

Reacties (0)