Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Bijzondere tochten en treffens

Gepubliceerd op 11 februari 2010 00:00 (134 keer bekeken) 0Reacties

Er vielen deze week een aantal bijzondere tochten en treffens op. De bekende bijeenkomsten zoals Paas- en Herfsttreffen in eigen land kennen we wel, maar er zijn meer mogelijkheden!

Voor de duidelijkheid, alle treffens, wedstrijden en bijeenkomsten zijn natuurlijk te vinden in de agenda op ligfiets.net.

Flanderstour

De organisatoren schrijven:
De Ligfietsvakantie bij uitstek Belgie: "rustig ligfietsen gedurende 5 dagen, contacten leggen met liggers uit ander landen, genieten, culturele stops, ..."

Je vind het allemaal tijdens www.flanderstour.be

Editie 2010
De Flanderstour van 2010 zal doorgaan van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli. Dit jaar zullen de tochten doorgaan in het grensgebied van de Noorderkempen, waarbij we af en toe de grens met Nederland zullen oversteken. Dit gedeelte van Vlaanderen is zo goed als plat, de paar keer dat we bergop zullen moeten fietsen, zal bij een brug zijn.

Vertrek en aankomst zal dit jaar in de gemeente Ravels zijn, net boven Turnhout.

Meer concrete info zal binnenkort worden gepubliceerd, inschrijven kan reeds door een mailtje te sturen naar flanderstour.com.

Trike treffen

In de agenda staat een nieuw initiatief, een driewieler treffen. En waarom ook niet? Er komen steeds meer types dus waarschijnlijk ook rijders. Het weekeind is als proef bedoeld, maar het zou natuurlijk leuk zijn als het volgend jaar weer gedaan kan worden.

Velomobieltreffen

We kondigden de plannen al eerder aan, maar ook dit treffen heeft een datum en vermelding gekregen. Het internationale Velomobieltreffen in Giessen/Borkum was altijd erg druk, dit treffen is voor veel mensen wat dichterbij.

Redactie

Reacties (0)