Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Ligfiets.net ontwikkelingen

Gepubliceerd op 18 december 2009 00:00 (59 keer bekeken) 0Reacties

Ligfiets.net is al ruim 10 jaar onveranderd voor wat betreft uiterlijk. Dat blijft niet zo! Voor volgend jaar staat een nieuwe opzet in de steigers.

Op Wayback machine, het archief van internet zien we veel data met verschillende momentopnamen van de site staan. Al in de huidige structuur met de kopbalk en de zijbalk met menu. Het is leuk om eens door het oude nieuws te bladeren! Toevallig zien we op de pagina in 1999 ook het overnemen van "de lijst van Marcel", de oorsprong van het huidige modellenoverzicht. De huidige kleuren komen in ieder geval al voor op de pagina's in 2002. Kortom, tijd voor een verfrissing.We zien op deze site een voorbeeld:

In de opzet van de nieuwe site proberen we natuurlijk veel huidige succesfactoren terug te laten komen en meteen een heel aantal nieuwe toevoegingen te realiseren. Meer mogelijkheden voor fotos, het plaatsen van reacties op berichten, een fietsenkiezer kortom een scala aan nieuwe en leuke dingen. De site kan dan waarschijnlijk wel weer 10 jaar mee!!
Dat laatste is een grapje natuurlijk, want in internet terminologie is de huidige site eigenlijk wel antiek te noemen. Niet veel sites bestaan zo heel lang en zijn daarbij zo succesvol en energiek.
De redactie van ligfiets.net wenst de club van ontwikkelaars en techneuten dan ook veel succes in de laatste loodjes in het komende jaar!

nieuwe site afbeelding 2

nieuwe site afbeelding 2

Redactie

Reacties (0)