Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht: Gesprekken met ligfietsers

Gepubliceerd op 18 december 2009 00:00 (68 keer bekeken) 0Reacties

Dit vrijdag bericht gaat over gesprekken met ligfietsers. Wat vinden ze, wat zijn hun ervaringen, welke verhalen... Het zijn lange stukken levenswijsheid en praktijkervaring.

Wij noemen gewoon kort de links, de verhalen zelf zijn lang genoeg! Pak dus een kop koffie en ga er eens even lekker voor zittenOp bentblog.de staat een gesprek met de europees kampioen Daniel.
In Duitsland stond in de Frankfurter Allgemeine Zeitung een artikel over de Flevobike Greenmachine. Daarin is aan de journalist uitgelegd hoe de fiets werkt en na wat testen is deze persoon verbluft door de fiets!Leuk om te lezen, op deze site staat een lange reactie op het blad Velo Vision, uiteindelijk geeft de schrijver aan dat hij de "gewone" uitstraling van het blad zeer waardeert. Bron: Velovision.co.uk. Op Youtube staat een virtueel gesprek tussen een ligfietser en een rechtopfietser.
Bron: recumbent bike forums.Op Vodpod zien we een uitleg van Peter over zijn velomobiel. Ook in het engels is een video met een interview van een Sunrider bezitter in Amerika te vinden, bron: recumbent-gallery.eu.Ook altijd leuk is om te lezen wat ligfietsers vinden van hun ligfiets. In de ervaringen rubriek zien we bijvoorbeeld een lang verhaal van Johan over zijn Challenge trike.
Bas schreef deze week over zijn kledingkast, mogelijk een herkenbare situatie voor iedere buitensporter.

Redactie

Reacties (0)