Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Ligfietsen in het nieuws

Gepubliceerd op 01 september 2009 00:00 (22 keer bekeken) 0Reacties

De site "Het regent bijna nooit" haalt vandaag het landelijke nieuws. Verder wat andere nieuwsberichten waarin ligfietsen in de media centraal staan.

De maker van de regensite vraagt zich af of hij de doelgroep wel bereikt, welnu, er is in ieder geval vandaag voldoende media aandacht voor zijn initiatief.
Op de mailinglijst wordt druk gediscussieerd over de nieuwsberichten die op vele plekken naar voren kwamen. Op de radio, diverse kranten en ga zo maar door (zoals het ad, De pers, fietspagina.nl, nos.nl, Ornet.nl).
Wie zich wil laten overtuigen, verwijzen we naar de site www.hetregentbijnanooit.nl.

Ligfiets.net berichtte over de site www.hetregentbijnanooit.nl bijna een maand na het verschijnen. Ook toen was de site al enorm populair.

In het Noordhollands dagblad zijn maar liefst twee artikelen gekomen vanuit "de zomertoer". Hier staat het artikel "Liever ligfiets dan heilige koe" en in dezelfde krant stond met de oudste kleinkinderen op de ligfiets". In verschillende blogs wordt verslag gedaan van de zomertoer, bij Wim, Pe en Kees.Het noordhollands dagblad berichtte deze maand ook over een velomobielrijder die wat mededelingen over zijn gebruik gaf.In De Stentor heeft nog een artikel over forenzen met de ligfiets gestaan. Ook leuk, internationale aandacht, op de site Liegeradmagazin staat een verhaal dat de bekende duitstalige site Aktiv Rad fahren een artikel over de Greenmachine heeft gepubliceerd.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)