Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Productnieuws

Gepubliceerd op 31 augustus 2009 00:00 (41 keer bekeken) 0Reacties

In een artikel op velovision staan wat specifieke nieuwe producten, een handbike op twee wielen en ook een kindertrike. Verder nog wat andere bijzondere projecten die bijvoorbeeld op Recumbentblog verschenen.

Het complete artikel op Velovision staat hier. Maar we lichten er een paar interessante artikelen uit, zoals deze link naar Bentrideronline die de Dash spotte van driewielerfabrikant Catrike.Verder staan er nog een paar interessante handbikes in zoals de Varna die vooral gebouwd lijkt te worden voor wedstrijdgebruik of recordraces.
Op Recumbentblog staat ook nog een artikeltje over Georgi Georgiev en zijn Varna fietsen.
Ook op recumbentblog een artikel over een achterwielbestuurde trike. Met een vrij uitgebreide lijst van specificaties. Behalve dat de ketting vrij schoon zal blijven zullen er ten opzichte van een "normale" trike vermoedelijk niet zoveel voordelen aan het concept zitten.
Op recumbentblog zien we een futuristische Buikligger en ook nog een schaatsfiets die voor de zomer skatewieltjes krijgt.
Tot slot nog een fiets in een Youtube filmpje die vooral gebouwd lijkt te gaan worden voor heel kleine mensen (tot 1 meter 50).

Redactie

Reacties (0)