Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Oproep! Accounts op ligfiets.net zijn persoonlijk

Gepubliceerd op 16 juli 2009 00:00 (20 keer bekeken) 0Reacties

Veel gebruikers van ligfiets.net hebben een login op de site. In sommige gevallen wordt dit account gedeeld met andere personen; dit is niet gewenst. De webmasters roepen deze mensen op de medegebruikers een eigen account aan te laten maken.

Accounts op ligfiets.net zijn bedoeld als persoonlijke accounts. Hiervoor is een aantal redenen. Ten eerste is het bij inschrijvingen voor evenementen bijzonder lastig voor de organisator om aan het account te zien om hoeveel mensen het gaat. Ten tweede zijn de bijdragen aan de site persoonlijk en is de plaatser verantwoordelijk voor de inhoud; het is dan handig voor de webmasters om te weten wie dat is. En ten slotte is het bij deelname aan wedstrijden ook handig om te weten wie er gaat rijden, zodat geslacht en leeftijd ook goed zijn.

Daarom doen de webmasters een oproep aan gebruikers die hun account delen, om je gegevens aan te passen via dit formulier. Je kunt daar ook aangeven welke gegevens je niet met iedereen wilt delen. Een nieuw account kan aangemaakt worden via dit formulier.

Heb je nog vragen over deze oproep, neem dan contact op via webmaster@ligfiets.net.

Redactie

Reacties (0)