Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Fietsliefde

Gepubliceerd op 27 maart 2009 00:00 (36 keer bekeken) 0Reacties

Oude liefde roest niet is het spreekwoord. In het uitgebreide bericht meer over fietsliefde.

Tja, we vonden de tekst in de ervaringenrubriek wondermooi:
"Ja, zo nu en dan mis ik hem nog steeds wel; mijn hemelsblauwe mistral met witte bagagebak, helaas gestolen op ruigoord alweer bijna twee jaar geleden. Ik vond hem niet supermooi of supersnel, maar ik had nog nooit op 1 dag 120 km zo relaxed gefietst, met zeker 15 kg aan kleding en tent en slaapzak in de bak.
Mountainbikervakantiegangers met helm op en volle fietstassen voorbij zoefend met een extra inspanning, kale racefietsers aasend op inhalen voorblijvend, en dan weer relaxed fietsend van de omgeving genietend, wetend dat als het moet ik met veertig overal voorbij scheur.
Maar helaas vond iemand anders mijn fietske nog mooier dan ik en besloot hem te stelen. Ik vertrouw er op dat dees persoon van wie ik uitga dat het een man was om een of andere rare waarschijnlijk spiritueel ingegeven reden, de fiets hard nodig had en heeft om voor zijn zevenkoppig gezin heen en weer naar zijn werk te zoeven om genoeg te verdienen om de boel draaiende te houden en tevens energie over te houden om zijn vrouw dagelijks degelijk te verwennen met liefde en aandacht.
Zo heb ik waarschijnlijk onbedoeld een heel gezin geholpen en de stad Amsterdam zeker 3 criminelen in spé bespaard dankzij mijn fietstocht naar a'dam.
Och, ligfietsen is zo mooi."
Liefhebbers van Fietsen vieren dit vaak in bijeenkomsten. Deze site over Critical mass wordt helaas niet meer onderhouden maar barst van de informatie omdat er 10 jaar vrijwillig aan gewerkt is.
In 2007 hadden we dit bericht over fietsliefde.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)