Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Komende evenementen

Gepubliceerd op 11 maart 2009 00:00 (24 keer bekeken) 0Reacties

Leuk om te zien, opnieuw een Flanderstour in Belgie en vooruitkijken naar de ligfietsopstapdag.Op de afgelopen jaarvergadering werd weer een tipje van de sluier opgelicht over het komende evenement WK / Cycle Vision 2009.

In de agenda werd aangekondigd dat alweer voor de vierde keer de Flanderstour wordt gehouden.
Ook leuk is om te zien dat er al wordt uitgekeken naar de ligfiets opstapdag, met fotos en een filmpje krijg je er al helemaal zin in! Waar je ook in zou kunnen krijgen is het komende WK en Cycle Vision komende zomer! In de afgelopen jaarvergadering zijn een aantal elementen gepresenteerd. Er komt op de camping op twee avonden een warme maaltijd, dus nog meer samenzijn. De gezamelijke ontbijtjes elke dag worden natuurlijk opnieuw gedaan dit jaar.
Verder een opening van het evenement in de binnenstad van Tilburg waarin een bezoek aan een terras aan een groot plein en wat lokale activiteiten de hoofdmoot zijn. Vertrek voor de opening is vanaf de speciale WK / Cycle Vision camping op donderdagavond. Kampeertarieven worden vriendelijk gehouden. 15 Euro voor volwassenen gedurende het hele weekeind. En om het feest nog completer te maken wordt gewerkt aan een avondprogramma dat wordt gehouden in de kantine op het kampeerterrein. Succesvolle lezingen van overdag kunnen worden herhaald. We hopen de fotos van overdag te kunnen tonen en we hebben een aantal bijzondere video's opgevraagd die te zien zullen zijn. Het nadere programma komt binnenkort op de site!

Redactie

Reacties (0)