Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Velovision.nl vernieuwd

Gepubliceerd op 06 januari 2009 00:00 (27 keer bekeken) 0Reacties

Normaliter heeft een vernieuwde website niet zoveel nieuwswaarde. Een grote uitzondering op deze regel is de nieuwe website van Velovision.nl waarop nu ook een heel aantal voorbeeldartikelen zijn te vinden.

Het blad in Nederland wordt vertegenwoordigd op www.velovision.nl. In het verleden hebben wij al diverse keren ook mooie artikelen gezien zoals in 2005 toen Velovision ons een aantal artikelen cadeau deed tijdens de kerstdagen. Maar zoals gezegd, er zijn een heleboel voorbeeldartikelen te vinden.
Uiteraard geven we u graag een paar tips naar artikelen over ligfietsen.
Het Laufer project, de Azub Max, Greenspeed Anura en iemand die met trike en cello onderweg is.Het blad wil groeien naar ongeveer 250 lezers in Nederland. Zij zitten nu op ongeveer de helft. En het blad is een aanrader. Uiteraard is Ligfiets& prachtig, maar Velovision beschrijft ook rechtop fietsen en verschillende testen. En dat allemaal op "ouderwets" papier. Na zoveel digitaal geweld in het leven is een kwartiertje rustig lezen in een blad vaak een fijn moment. Het laatste blad is ook weer een prachtig exemplaar, een lang verhaal over de houten velomobiel die tijdens Cycle Vision regelmatig te zien was en een uitvoerige beschrijving van een lampjestest.

Redactie

Reacties (0)