Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Kerstbericht 3, Vrijdag berichten

Gepubliceerd op 27 december 2008 00:00 (65 keer bekeken) 0Reacties

Oplettende lezers hebben het al gezien. In 2006 hadden we voor het laatst een serie kerstberichten, dit jaar doen we dat nog maar eens.

Op vrijdag wordt gekeken naar zeer uitgebreide berichten op allerlei gebied.
Voor leden van de Nederlandse ligfietsvereniging begon 2008 wel heel erg goed, zij troffen de cd met 22 jaar ligfietshistorie aan bij het clubblad...
Heel veel praktische links was er meteen in Januari, hoe neem je je driewieler mee en veel links naar informatie over lampjes.
Ook leuk, in Februari zagen we een velomobielkwartetspel.In maart was er veel leuk leeswerk en nog een spelletje, nu backgammon.Heel hightech werd het in mei.Helaas stopten dit jaar Bieslog en Recumbentblog.In Juni hadden we mooie wallpapers en filmpjes.

In juli zagen we een record aantal lezers voor het Cycle Vision bericht, het aantal van 17000 lezers is inmiddels 20.000 geworden.Interessant technisch nieuws was er ook in juli en weer in oktober.De makers van ligfiets.net waren vereerd door de enorme populariteit was de site aangepast en was de site een paar uur niet bereikbaar, onmiddellijk waren er berichten op ligfiets.net en op velomobilforum.In oktober was er ook een advertentie met een bank van de toekomst die de ligfiets als toekomstmodel aangaf.

Redactie

Reacties (0)