Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht, zin en onzin

Gepubliceerd op 05 december 2008 00:00 (43 keer bekeken) 0Reacties

Tja, een uitgebreide selectie van links geven zin of onzin aan in het ligfietsbestaan. Uiteindelijk is het vandaag misschien normaal? Dat is nog maar de vraag.

Na dit voorstukje op rijm, wilden we toch wat concreter zijn. Een aantal blogs trokken deze week de aandacht. In de blog van Maikel vonden we rare vogels. Bij Bas de fotograaf het 1000-ste plaatje en bij Wim het ligfietsvirus....
Dan is het eigenlijk wel weer jammer om te lezen dat het geheime pact van de fietsers onderling door een ligfietser is gebroken.In het fotoboek vonden we deze bijzondere foto, komt de predikant met de ligfiets? Nog eentje uit het fotoboek, de wel heel jonge ligfietser op de foto bij Pieter.
In het forum van wereldfietser wordt staat een aardige noot, een voorvork breekt maar wordt goed vervangen door een leverancier. Ook dat is wel eens leuk om te lezen na de kritische verhalen die er zijn geweest.We hebben het nog niet eerder gezien, een youtube kanaal voor een fabrikant, in dit geval alle filmpjes van Slyway..
De filmpjes van de italiaanse fabrikant Slyway waren lang geleden in het nieuws op ligfiets.net (januari 2007).
De fiets krijgt wind mee volgens een aantal artikelen op Fietsberaad. De politiek in Nederland lijkt te gaan beseffen dat de fiets een mooi milieuvriendelijk alternatief is. Ook de europese commissie stelt geld beschikbaar voor meer fietsvoorzieningen.Op de duitse site Fahrradzukunft staat een uitgebreide test van een aantal velomobielen. Er staat meer velomobielennieuws op Liegaradmagazin, de Borealis stroomlijn voor Trice driewielers is in Canada in productie genomen.Tot slot een mooie link, de Cyclepassion kalender is uitgekomen.

Redactie

Reacties (0)