Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht: fietsliedjes en bandentesten

Gepubliceerd op 07 november 2008 00:00 (267 keer bekeken) 0Reacties

In de mailinglijst werd een lijst met liedjes gepubliceerd.Ook wat links naar bandentesten op internet.

De lijst met fietsliedjes is uitgebreid genoeg om er even lekker voor te gaan zitten.
Er was trouwens ook een lange lijst met commentaren op deze foto in de Flickr pagina. De fietser is waarschijnlijk gewoon lekker op weg, maar mensen verzinnen er hele verhalen bij over wat hij denkt, hoe het fietsen gaat enzovoort.Over fietsen denkt ook Aalt na, hij heeft op zijn site een pdf staan als scan uit de Barneveldtse Courant over allerlei fietsontwerpen.
Iets minder vrolijk was de tegenslag deze week bij Wim. Wim test banden en heeft er al heel wat interessante informatie uit gehaald. Hij heeft zich nu vastgebeten in de 26-inch variant van verschillende merken.
Overigens komt er op ligfiets.net een kort verslag van de bevindingen uit die bandentesten en zal er voor Ligfiets& een langer artikel worden voorbereid.
Sommige mensen zeggen de bandentesten te lezen maar bepalen uiteindelijk graag zelf hun eigen keuze. En dat is natuurlijk prima! Sommige andere mensen kiezen gewoon voor een bepaalde band en blijven daarbij, ook daarvoor is natuurlijk iets te zeggen (die bandenervaring verdient veel lof, ze is namelijk ook op ligfiets.net toegevoegd.)

Tot slot wel een grappig bericht, in een wedstrijd in Amerika werd gedurende de hele race gejaagd op een ligfietser die vanaf het begin van de wedstrijd op kop lag en niet in te halen was door andere rijders. Dat hij daarvoor in een aantal categorien in de prijzen viel is natuurlijk niet eerlijk....

Redactie

Reacties (0)