Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht, fietspaden

Gepubliceerd op 17 oktober 2008 00:00 (62 keer bekeken) 0Reacties

Fietsen.123 schrijft over knooppunten en nieuws over fietspaden. En verder is zoals gebruikelijk Ligfiets.net erg populair bij Google. Tot slot een ratjetoe aan allerlei links die we deze week tegenkwamen.

Fietsen.123 schrijft dat het jammer is dat er niet een centraal meldpunt bestaat voor gebreken in het populaire knooppuntensysteem.

De Telegraaf schrijft over een 915 kilometer lang fietspad van Nederland naar Polen de reacties op dat bericht reflecteren wel een beetje wat de gemiddelde automobilist ervan vindt.Deze week bleek de populariteit van Ligfiets.net bij Google wel erg schrikbarende vormen aan te nemen. Uiteraard is het leuk als nieuwsberichten binnen een kwartier al gevonden worden, maar daarvoor wordt wel veel dataverkeer gegenereerd.
Ligfiets.net was korte tijd niet bereikbaar en de reacties in Duitsland en Nederland kwamen snel.Leuk om te lezen, een berijdster van een Nazca was min of meer bij de "geboorte" van de fiets.
Ook komt het moment waarin je afscheid moet nemen van je oude fiets, Danielle schrijft over het afscheid van de RazzFazz Racer, dat doet zeer!We kregen de tip van deze film van de Terratrike Tandem op vakantie in Spanje!

Redactie

Reacties (0)