Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Weer Snert bij de LEL

Gepubliceerd op 14 oktober 2008 00:00 (52 keer bekeken) 0Reacties

Of het Zondag, 19 oktober a.s., weer Snertweer zal zijn kunnen we niet beloven. Maar we kunnen wel beloven dat er Snert zal zijn voor alle deelnemers van de LEL.

De eerste deelnemer van de tijdrit start om 13:00. De tijdrit start even voorbij de sluizen bij Lelystad, het keerpunt is bij het aquaduct bij Enkhuizen. De totale afstand is 51 km. Hans Wessels reed in 2006 het parcoursrecord: 57:40.
De LEL is de laatste rit in de zomercompetitie. De strijd om de eerste plaats zal gaan tussen Niels van der Wal en Harry Lieben. Niels heeft een voorsprong van 707 punten op Harry. Om Niels van de 1e plaats te verstoten moet Harry 5e of beter worden en met tenminste 4 plaatsen verschil van Niels winnen. De derde plaats kan nog door heel veel racers gehaald worden maar de redactie tipt Ymte Sybrandy: Ymte heeft dit jaar alle competitie wedstrijden gewonnen waar hij aan mee deed en bij winst is hij zo goed als zeker van de 3e plaats in het eindklassement.
Hoewel we niets kunnen garanderen lijkt het er op dat de LEL dit jaar met mooi weer gereden zal worden maar dat zal ons er niet van weerhouden om alle deelnemers toch op Snert te trackteren zodra ze terug zijn.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)