Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Whike testdag

Gepubliceerd op 14 augustus 2008 00:00 (288 keer bekeken) 0Reacties

Op 16 augustus is er een testdag op Flevonice van de zeilfiets Whike. In het uitgebreide bericht leest u meer hierover.

[h]Eerste gratis Whike testdag bij FlevOnice!
[/h]
Amsterdam, augustus 2008 – De 1e Whike testdag gaat op zaterdag 16 Augustus plaatsvinden van 10.00- 13.00 op het terrein van FlevOnice in de Flevopolder te Biddinghuizen. Dit is een 5 km skeeler baan met brede asfalt wegen waar je ongestoord de Whike kan uitproberen. Wil je deelnemen? Stuur dan je contactgegevens naar info@whike.com.

Whike – De Whike, een driewielige ligfiets met een zeil van 1,6 m2, maakt het mogelijk om naast fietsen ook gebruik te maken van de wind als aandrijving met behulp van een zeil. Het is een totaal nieuw concept dat wordt gelanceerd als nieuwe en extreme sport aangezien er snelheden van 40/50 km per uur te bereiken zijn bij een stevige bries. De Whike wordt zowel op het fietspad als de gewone weg toegestaan.

Whike Quote - “Fietsend is de Whike al leuk maar als de wind in de zeilen begint te komen, start de échte fun! Met een snelheid van 55 km per uur een scooter inhalen, geeft een absolute kick!” zegt Olympisch Zeiler Mischa Heemskerk die onlangs de Whike heeft getest.

Groene revolutie – “Met een constante stijgende benzineprijs is de bewuste consument op zoek naar een nieuwe manier van transport. De Whike is een milieuvriendelijk alternatief voor auto’s en openbaar vervoer. De Whike is een zeer groen en schoon vervoersmiddel; er zijn geen accu’s nodig en toch kunnen grotere afstanden moeiteloos overbrugd worden,” zegt Eduard Zanen, investeerder achter Swinxs, Oolaalaa, SmarterGuard & Whike BV en tevens mede- oprichter van de Bugaboo kinderwagen.

Buy a Whike – De Whike is op bestelling leverbaar en is exclusief te verkrijgen via www.whike.com. De verkoopprijs bedraagt €3499,- inclusief zeil en toebehoren.

Try a Whike – Vanaf najaar 2008 zullen er 1 keer per maand Whike Clinics gehouden worden onder begeleiding van Fredjan Twigt, de ontwerper van de zeilfiets. Voor meer informatie over de Whike Clinics bel met 020 4217510.

NB. Voor technische specificaties en andere vragen, email info@whike.com of bezoek www.whike.com

Redactie

Reacties (0)