Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Laatste informatie voor bezoekers en wedstrijdrijders

Gepubliceerd op 20 juni 2008 00:00 (30 keer bekeken) 0Reacties

Bezoekers die met de ligfiets naar Cycle Vision komen kunnen deze het beste stallen bij het veld naast het kampeerterrein. Daar wordt toezicht gehouden en het is uit de loop van het grote publiek. Let wel, iedereen blijft verantwoordelijk voor zijn eigen spullen. Wedstrijdrijders die voor het eerst dit jaar meedoen kunnen in het uitgebreide bericht wat informatie lezen. [b]De 4 kilometer achtervolging wordt omgezet naar een 4 kilometer tijdrit. In verband met de korte tijd die in het programma was opgenomen is voor een achtervolging niet voldoende tijd beschikbaar.[/b]

De wedstrijdinschrijving zit in de hal van het velodrome of onder de tent van Ortlieb die buiten staat. Zorgt u ervoor dat je ruim voor de start aanwezig bent. Je moet nog een transponder bevestigen aan de fiets en ook kan het wel eens druk zijn bij de inschrijving. Bij de inschrijving wordt de ontvangst van de betaling gecontroleerd, krijg je een wedstrijdnummer en transponder. De transponder moet je weer inleveren als je geen wedstrijden meer gaat rijden.

In ieder geval tijdens de zes uur race zetten we een tafel neer waar mensen waterflessen neer kunnen zetten en waar water getankt kan worden. Houd de baan vrij!!! Parkeren aan 1 kant liefst even in de berm.

Redactie

Reacties (0)