Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Indeling vrijwilligers Cycle Vision en hulp PR

Gepubliceerd op 20 juni 2008 00:00 (53 keer bekeken) 0Reacties

Wie kan er meehelpen bij het monitoren van de Pr? Er verschijnen deze week verschillende kranten met aankondigingen van Cycle Vision. Het zou erg leuk zijn voor de organisatie om te weten welke mensen in welk gebied een aankondiging hebben gezien. Sommige kranten zoals het Algemeen Dagblad hebben namelijk verschillende edities zodat niet 1,2,3 duidelijk is in welke edities, en dus in welke oplage en welk gebied er aankondigingen zijn verschenen. De vrijwilligersindelingen zijn ook gemaakt en bekend. In het uitgebreide bericht veel informatie hierover.

Allereerst, de EHBO koffers komen te staan bij de wedstrijdbus buiten, de wedstrijdleiding binnen en bij de vrijwilligerscatering. We hopen uiteraard de koffers niet nodig te hebben maar we gaan toch een aantal EHBO-ers uitrusten met reflecterend hesje en een portofoon.
De indeling van de vrijwilligers staat online. Ook hierbij is een korte instructie aanwezig. De middag begint om 1 uur.
Verder is er zondag van 14.00 tot 15.30 vrij rijden op de baan voor iedereen. Als je vrijwilliger bent stem dan even onderling af wie wanneer even gaat rijden zodat niet op het laatste moment iedereen tegelijk weg is.

De indeling: gerangschikt op achternaam, met daarbij het dagdeel en functie
en natuurlijk per taak met alle taken in 1 overzicht
Tot slot nog een korte instructie voor de verschillende taken.
De vrijwilligerscoordinatrice Anna van Soest zal steeds in de buurt van de vrijwilligerscatering zijn in de hal van het Velodrome. Onduidelijkheden, problemen of gewoon vragen kunnen bij haar worden gesteld. Verder staat het de vrijwilligers vrij koffie en thee te halen zoveel als zij willen en ligt er voor iedere vrijwilliger een lunchpakket klaar (uiteraard als je bijvoorbeeld op zaterdag werkt alleen op zaterdag lunch).

Redactie

Reacties (0)