Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Cycle Vision camping naar nieuw record

Gepubliceerd op 18 juni 2008 00:00 (33 keer bekeken) 0Reacties

Er is dit jaar een overweldigende belangstelling voor het eten en de overnachtingen op het terrein. Meer informatie staat in het uitgebreide bericht.Daarnaast zijn ook de resultaten van pr vooraf fantastisch. Het nieuws over de Furai en het evenement hebben opnieuw de voorpagina van fietsen.123 bereikt en er zijn na ons vorige bericht weer een heleboel publicaties bijgekomen (het oude overzicht met persuitingen wordt overigens niet bijgewerkt).

288 Overnachtingen, van 140 mensen op de camping. Ruim honderd deelnemers aan het warm eten op zaterdagavond en 70 mensen die ook het ontbijt gebruiken. De organisatie van de maaltijden breekt dit jaar alle records. Op de camping wordt naast het paars van Cycle Vision uiteraard ook op zaterdagavond het oranje van het Nederlands elftal gevierd. Op zaterdagavond zal er in de kantine van Olympia na de warme maaltijd hopelijk een prachtige wedstrijd van Oranje worden getoond op een groot scherm.
In de pauze wellicht wat mooie beelden van de wedstrijden en resultaten.De toiletten en douches gaan dit jaar om de twee uur worden schoongemaakt. Vorig jaar was door het intensieve gebruik van vrijwilligers, deelnemers en kampeerders het toiletgebouw snel vervuild. Dat kunnen we dit jaar beter doen. De toiletgebouwen worden in verband met vernieling 's nachts afgesloten, het tijdschema van opening staat hier.

Vorig jaar was ook het aantal geparkeerde autos rondom het velodrome een probleem. De beperkte capaciteit rondom het velodrome maakte het niet makkelijk. Dit jaar proberen we in ieder geval alle autos van kampeerders buiten het terrein te krijgen.

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)