Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Cycle Vision voorbereidingen lopen goed

Gepubliceerd op 11 juni 2008 00:00 (24 keer bekeken) 0Reacties

De voorbereidingen voor het jaarlijkse spectakel Cycle Vision zijn in volle gang. Bijna 150 wedstrijdrijders hebben zich ingeschreven en ook meer dan 70 vrijwilligers. En de beurs is interessanter dan ooit.

De wedstrijdinschrijvingen kwamen wat laat op gang. Maar uiteindelijk zijn er bijna 150 deelnemers die zich hebben aangemeld. Dat zijn er ongeveer 30 minder dan vorig jaar.
De statistieken:
Aantal inschrijvingen: 149
Aantal dames: 19
Landen:
NL: 101
D: 26
B: 13
UK: 6
CH: 3
Kinderen t/m 12: 7
Kinderen 13 t/m 15: 3
Jongste deelnemer: Jasper 4-8-2003
Oudste deelnemer: Eggert 15-4-1939
Totaal ingeschrijvingen voor races: 426
Een discussie over het terrein en de interesse in het evenement is gehouden in de ligfiets mailinglijst.
Het stadsdeel Slotervaart, eigenaar van de baan zal het gras lekker kort gaan maaien. De baan staat dus klaar!Vorig jaar waren er een aantal mensen verdwaald op het terrein. Dit jaar zorgen we voor bewegwijzering inclusief het zelfde kaartje als die in de programmakrant staat:

Met vrijwilligers gaat het nu goed. Op zondag zijn de laatste gaatjes redelijk gevuld en zal het eigenlijk gewoon allemaal moeten kunnen lopen zoals het hoort.

Vrijwilligers, alvast bedankt! Vergeet niet dat dit evenement mogelijk gemaakt wordt door jullie inzet.

Met de publiciteit gaat het ook goed. In de nieuwsbrief van Op Pad en ook in de nieuwsbrief van Cycle Tours is onlangs een aankondiging verschenen.

Het vrij rijden op de baan op zondag wordt waarschijnlijk geopend door de portefeuillehouder sport van Stadsdeel Slotervaart. Dit wordt gedaan in combinatie met lokale promotie door het stadsdeel in samenwerking met Sciandri Sportmanagement.
Op de beurs is een aanmelding binnen gekomen voor de Whike, de zeil-ligfiets zullen we maar zeggen. De beurs is weer volgestopt met allerlei introducties. De beurs is gegroeid van 24 naar 32 stands die stuk voor stuk zeer interessant zijn.De speciale krant is ook bijna klaar, de oplage wordt behoorlijk hoger dan vorig jaar, 2000 exemplaren in plaats van 1500.

krant

krant

Redactie

Reacties (0)