Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Met lidl en aldi naar Frankrijk

Gepubliceerd op 09 juni 2008 00:00 (732 keer bekeken) 0Reacties

Een aldi fietsdrager ingekort om te dienen voor de ligfiets en Lidl fietstassen die meegaan naar Frankrijk. Twee zelfbouwers stuurden de redactie hun oplossingen.

Ten eerste, eigenlijk zouden zelfbouwoplossingen uiteraard thuishoren in de zelfbouwhoek. Die afdeling staat open voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van de vereniging. Alleen een inlognaam aanmaken en hupsakee.
Maar goed, de vakantietijd breekt aan en wellicht heeft een lezer iets aan de onderstaande oplossingen.
De familie Abels mailde ons "De ligfiets kan mee op een gewoon rek van Aldi.Drager voor normale fiets. Aanbieding bij de ALDI. Steunen voor frame bevestiging ingekort .
Extra banden ivm lange reis naar zuid Frankrijk."
Het geheel ziet er als volgt uit:
De Familie Oosterlee schreef:"Hallo, Ik las op de site LigfietsPlaza bij het punt of je bagage mee kan nemen op een ligfiets als je op vakantie wilt met de ligfiets. wij hebben bij de Lidl voor onze twee persoontjes 8 fiesttassen gekocht, voor iedere fiets 4.

En dan twee aan iedere kant van de fiets. Een tas links en en een tas rechts hangend aan de bagagedrager en twee tassen hangend links en recht daarvoor, vastgemaakt op een stuk hardboard. Ik stuur drie foto’s op waarop enigszins te zien is hoe we ze vastgemaakt hadden. Het fietst uitstekend.

En op deze manier is het best goedkoop, 4 tassen per fiets ( = 2 sets) kostten ons ongeveer € 45.- . En goed waterdicht ! We hadden alleen slaapmatrasjes bovenop de bagagedrager, verder zat alles voor het kamperen en eten en kleding in de 4 tassen. Geweldig.

zijtassen

zijtassen

zijstassen 2

zijstassen 2

zijtassen

zijtassen

Redactie

Reacties (0)