Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

120 wedstrijdrijders op Cycle Vision

Gepubliceerd op 06 juni 2008 00:00 (41 keer bekeken) 0Reacties

Een dag voor de sluiting op 7 juni van de inschrijving staat de teller van het aantal wedstrijdrijders op 120. Voor alle duidelijkheid, in het velodrome mag dit jaar gereden worden met een staartpunt. Het aantal vrijwilligers is 67.

Het aantal wedstrijdrijders is gelukkig niet http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=2587&volledig=1" target="_blank">onder de honderd gebleven. Dat was toch wel een van de zorgen zo bleek uit de oproep op ligfiets.net en in een reactie op een discussie op de ligfiets mailinglijst. Daarin gaf onder andere de organisatie aan dat er dit jaar opnieuw hoogtepunten en dieptepunten zijn.Dit jaar lag de nadruk bij de organisatie op de beurs en op het genereren van publiciteit vooraf. Een overzichtje van publicaties vooraf op internet en in bladen tot nu toe is hier te zien met name een aantal lokale kranten missen we nog in het overzicht. In lokale kranten publiceren we graag wat later omdat het beste effect is als mensen precies voor de datum een bericht lezen. De beurs is gegroeid van 24 naar 32 stands. De indeling is inmiddels verschenen op de beurspagina.
Het aantal vrijwilligers lijkt net tekort om een aantal dingen op zondagmiddag goed door te laten lopen. Met name het probeerparcours voor kinderen zal dan waarschijnlijk niet doorgaan. Uiteraard kiest de organisatie ervoor om de taken die veiligheid bevorderen voorrang te geven boven de andere leuke dingen. Voor andere dagdelen zouden er voldoende vrijwilligers moeten zijn.
Een aantal ligfietsers schrijft over de voorbereidingen naar de races toe. Eduard gaat brommers inhalen, Wilfred koopt nieuwe sandalen voor bij de geitenwollen sokken, op het forum van van Gentse liggers wordt getraind, maar is de rijder na 6 uur moe.Ook doen standhouders hun best om leuke dingen op te nemen. Raptobike neemt een paar trikke "steps" mee. En uiteraard hopen we dat we de ligfiets langs komt zeilen die we eerder in het nieuws hadden.

Redactie

Reacties (0)