Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Ligfiets& nr. 3

Gepubliceerd op 04 juni 2008 00:00 (105 keer bekeken) 0Reacties

Het volgende nummer van Ligfiets& is af. De voorpagina is nog even geheim. Voordat hij op de mat ligt moeten de drukpersen nog draaien, moet de inkt vloeien, moet de inpakmachine stapeltjes maken en moeten de postbezorgers vroeg uit de veren. Over een week ligt hij in de bus. De aankondiging is tweemaal uit de lucht geweest, en dat komt omdat wij op zoek zijn naar een ligfiets.net boodschapper. Je krijgt de ruwe pdf-file per mail toegezonden, mag elke bijdrage voorzien van een vrolijke noot en deze gebundeld als nieuwsbericht op ligfiets.net plaatsen. Mail naar hoofdredacteur@ligfiets.net. Hieronder in het kort de inhoud.

De Elfstedenrijwieltoertocht is dit jaar bezocht door de Utrechtse liggers en hun aanhang. Victor Rinia schrijft over het handjeklap met de kinderen langs de weg: ligfietsers leveren een dubbel aantal punten.

Harry Lieben weet een matig bezochte wedstrijd om te toveren in een spannend avontuur, we hebben het over 18 mei, op de Trias-baan in Den Haag

De nieuwe schaats- en skeelerbaan Flevonice weet van zijn openingsfestival een waar mini-CycleVision te maken. Jos Hendriks doet verslag, en heeft nog nooit zoveel handige en minder handige fiets-achtigen geprobeerd in éénn dag.

Een paginagrote advertentie voor CycleVision moet de lezer klaarstomen voor het grote jaarlijkse fietsfeest. Op 21 en 22 juni in sportpark Sloten, Amsterdam. Wees erbij!

De Sunrider velomobiel is productieklaar, en Constantijn mag er een middagje in rijden. Lang, breed, groot, mooi! Maar natuurlijk niet zo snel als de Quest.

In dit nummer twee rij-impressies voor de prijs van één, want ook de Challenge Seiran SL wordt aan de tand gevoeld. Redacteur Ger bezit er zelf een, maar heeft zich goed georiënteerd en kent ook de voors en tegens van de concurrenten.

Wat trek je aan op de ligfiets, vraagt Kees de Rooy zich af. Hij is op bezoek geweest bij een specialist op het gebied van loop- en andere sportkleding, en laat zien wat hij mooie details vind die je terug zou moeten vinden op ligfiets(regen)kleding. Hij showt ook de nieuwe strakgelijnde ligfietskleding van Slyway.

't is er een beetje te warm voor, maar een schuimrubberen pet op je hoofd is 's winters heel lekker warm en vooral veilig. We hebben het over de smartcap. Frank van Laan vertelt precies wat hij ervan vindt.

In de miniserie over het leven van de familie Mochet deel I: de ontwikkeling van de Vélocar, een trapauto voor twee naast elkaar zittende personen. Nooit geweten dat die zo populair geweest is!

En verder nog de razend interessante vaste rubrieken lezen, polderkolder en kort door de bocht.

Redactie

Reacties (0)