Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Inschrijvingen op Cycle Vision

Gepubliceerd op 10 mei 2008 00:00 (36 keer bekeken) 0Reacties

De diverse inschrijvingen staan open. Misschien toch even een paar hints voor bezoekers in het uitgebreide bericht.Ook een herhaalde oproep voor vrijwilligers om je aan te melden, we hebben je echt weer nodig!

Inschrijven kan door in de rechterkantlijn op de knop "inschrijven" te drukken. Als je niet ingelogd bent wordt gevraagd om alsnog in te loggen. Iedere inschrijver heeft een inlognaam nodig. Op Cycle Vision worden namelijk weer een heel aantal deelnemers aan allerlei onderdelen verwacht. De registraties werken op dit moment allemaal alleen als je een inlognaam hebt op ligfiets.net.

Je kunt je inschrijven voor:

Vrijwiller (graag voor iedere vrijwilliger een eigen inlognaam aanmaken)

Kampeerder /deelnemer aan maaltijden

Wedstrijdrijder

Zelfbouwer

Bijzondere oproep voor van de organisatie

We zoeken nog iemand die de leiding kan nemen voor het koken voor een grote groep (ongeveer 80 deelnemers). We willen een gezamelijke maaltijd aanbieden die eenvoudig maar voedzaam is. Pasta met saus.
Uiteraard is er hulp, maar er zal iemand moeten zijn die voor een grote groep kan koken, een professionele keuken met spullen is aanwezig.Videografen worden ook met name gezocht. De vaste videograaf Gabri van Kaam wil wel weer de montage doen en het vermenigvuldigen en versturen van de DVD maar kan zelf niet aanwezig zijn. Mensen die het leuk vinden om in het weekeind met video aan de gang te gaan zijn dus van harte welkom.

Waarom lopen de registraties nu via ligfiets.net?

Dat de registraties via ligfiets.net lopen heeft een aantal redenen. Allereerst wordt goed het mailadres gecontroleerd van inschrijvers. Het opgeven van ongeldige of fout geschreven mailadressen kwam vaak voor. Ook kan iedere inschrijver nu zijn eigen gegevens aanpassen als er achteraf wijzigingen zijn in het aantal overnachtingen, maaltijden, soort fiets tijdens wedstrijden of wat dan ook.

Doordat de organisatie de registratie online heeft kunnen diverse mensen ermee aan het werk. Betalingen kunnen worden gecontroleerd en bij kamperen kan de kampeerbeheerder en de organisatoren van de diverse maaltijden het aantal deelnemers zien.

Redactie

Reacties (0)