Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Mooie stroomlijnen

Gepubliceerd op 18 april 2008 00:00 (156 keer bekeken) 0Reacties

De fotos van de omhulling van de Trice en een prachtige Birk Comet Traumvelo.... smullen voor de liefhebbers van mooie stroomlijnen. Als toetje serveren wij een promotiefilm voor velomobielen uit Canada.

De eigenaar van een mooie raceligger publiceerde eerder "naaktfotos" van zijn fiets. Niet altijd, maar hier wel is het eindresultaat aangekleed nog meer het bekijken waard. De fiets komt ook racen op Cycle Vision... Hopelijk met deze mooie bodypaint erop!
Op de site van http://icletta.wordpress.com/2008/04/17/neue-fotos-velomobilverkleidung-fur-das-trice-qnt/#more-78" target="_blank">Icletta staan fotos van de Ice stroomlijn kap. De driewieler wordt onherkenbaar.Mooie ontwerpen zagen we ook op het forum van Gentse liggers, die ontwerpen staan alleen op tekening en worden nog niet gemaakt. Alhoewel, eerder deze week schreven we in dit bericht over een zelfbouw-workshop voor het bouwen met kunststoffen.
Een zelfbouwer voegde deze week een project toe met de naam "poncho", als wij dat goed bekijken is het project wel een mooiere naam waard. Want met flapperende kleding in de vorm van een tent heeft het niets te maken!
Ook werd deze film getipt die uitgezonden werd in Canada met hele mooie beelden. Bron: http://www.velomobilforum.de/forum/showthread.php?t=15940" target="_blank">het velomobielforum

Redactie

Reacties (0)