Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht

Gepubliceerd op 14 maart 2008 00:00 (44 keer bekeken) 0Reacties

Recordbedragen voor ligfietsen en ander vrijdag nieuws.

Maar liefst ruim 9000 euro voor een gebruikte quest, deze week lijkt dat een recordbedrag te zijn voor een gebruikte ligfiets. De prijs is in ieder geval hoger dan de nieuwwaarde.
Niet iedereen heeft een velomobiel en voor degenen die op een open fiets graag een mooie tas willen zagen we een mooi zelfbouwproject.
Niet ieder project is duur of moeilijk, van een spatbord maak je zo een hoofdsteun!.Op de site van Huneliggers stonden fotos van een toertocht we vragen ons af of ze niet beter kanovereniging kunnen worden... Overigens, op de nieuwe site over Velomobielen in Noorwegen staat een leuk filmpje van rijden over bevroren meren.Overigens zijn we al een tijd niet met de ervaringen rubriek bezig geweest. Toch zijn daar heel interessante toevoegingen op gedaan. Zoals de ervaring met een Ixon koplamp en een lang leve m5 verslagje.
Ook enthousiaste verhalen van een Buff shawl, die is ideaal voor de ligfiets volgens de gebruiker. En een comfortabele snelle band die er mooi uitziet is natuurlijk ook nooit weg.

Niet op ligfiets.net maar op een blog een verslagje van de HPV banden van Vredestein.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)