Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Nazca geeft gegevens van de Gaucho

Gepubliceerd op 03 maart 2008 00:00 (49 keer bekeken) 0Reacties

Nazca heeft sinds begin van deze maand de gegevens van de Gaucho online staan. Ze schrijven verder wat over de ontwikkeling van het model.

Nazca geeft op de eigen site een serie eigenschappen en beelden. Verder wordt geschreven: "Aan deze fiets en al zijn uitvoeringen en nieuwe onderdelen is bijna twee jaar gewerkt en getest. Zoals in de presentatie te zien is wordt de fiets geleverd in zowel onderstuur- als boven- en aerostuur uitvoering. Opvallend aan de fiets is met name het frame, dat een verdere doorontwikkeling van het concept van de Paseo en de Fuego is. Helemaal nieuw is ook de voorvering, door de lage bouw en de bewust relatief klein gehouden veerweg (25 mm) maakt deze de fiets nauwelijks hoger, terwijl het comfort verder verhoogd wordt.

Omdat deze voorvork alleen werkt met een A-head constructie voor het balhoofd, is eveneens een nieuw type klapstuur ontwikkeld. Dit nieuwe klapstuur is, zoals bij Nazca gebruikelijk, voorzien van een instelbare aanslag en een blokkering van het stuur naar voren toe. De kabels lopen binnendoor zodat deze niet kunnen beschadigen, los gaan hangen etc.

De eerste serie demo fietsen zal in april afgeleverd worden aan onze dealers, de eerste klantfietsen kunnen eind april/begin mei afgeleverd worden.
Op de Ligfiets Opstapdag, zondag 13 april in Assen, zal de Gaucho in de 3 stuur-uitvoeringen te proberen zijn."

Redactie

Reacties (0)