Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Deens clubblad

Gepubliceerd op 08 februari 2008 00:00 (304 keer bekeken) 0Reacties

Een van de europese ligfietsbladen waarmee Ligfiets& nu een uitwisselingsprogramma heeft is dat van de Deense vereniging. En laat dat blad nu juist een heel aantal interessante ontwikkelingen te hebben gedaan in het laatste blad van 2007.

Wat maakt het blad nu zo bijzonder? Nu het is een mooi blad voor een relatief kleine vereniging van ongeveer 250 leden. Het blad wordt gemaakt in kleur en dat lijkt met name de mensen van de duitse vereniging ook aan te spreken. Het zal in Duitsland waarschijnlijk ook wel gaan veranderen, hun ledenaantal ligt in de buurt van dat van de Nederlandse ligfietsvereniging. Het enige nadeel in Denemarken is dat ze tot maximaal 20 bladzijden kunnen publiceren. Bij een dikker blad stijgt het posttarief tot onacceptabele hoogte. Je ziet nu als lezer dat de inhoud voorrang krijgt boven de vorm, veel ruimte voor grote fotos is er niet echt. De keuze uit artikelen is erg breed en er is veel leeswerk.
De denen hebben verder een opvallende pr actie gedaan. Alle leden die de afgelopen jaren hun lidmaatschap hebben opgezegd kregen het laatste blad van 2007 opgestuurd. Uiteraard zijn zij uitgenodigd om opnieuw lid te worden.
Het blad is nu ook te lezen in pdf in de pagina die over het verenigingsblad gaat.
Wat lezen we in het blad? Nu we zien op de voorpagina al een echte winterfoto. Op bladzijde 4 zien we een bijdrage die in Infobull is verschenen en is overgenomen. Informatie in clubbladen die normaliter voor alleen de eigen leden beschikbaar komt is nu dus al in meerdere landen en talen beschikbaar.
Op bladzijde 7 presenteert de deense vereniging een mooi wielershirt. Die ziet er goed uit!
Neem het blad maar eens door, het is erg leuk om te zien.

Redactie

Reacties (0)