Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Ligfietsen en beurzen

Gepubliceerd op 29 januari 2008 00:00 (118 keer bekeken) 0Reacties

Vanuit Engeland gaat een bus naar Spezi. En komend weekeind is er de fiets- en wandelbeurs. Verder vonden we een interessant initiatief om ligfietsen te kunnen huren.

De lezers van Velovision organiseren een busreis naar de Spezi in Duitsland.
Als je nu niet naar een beurs gaat dan is het huren van een ligfiets natuurlijk interessant. Er is een nieuw verhuurbedrijf in Enschede. In het pakket tot nu toe zit een trike, een ligfiets-tandem,
een gewone ligfiets, een flevo-bike en een roeifiets.De fabrikant Nazca staat op de fiets- en wandelbeurs. Zij schrijven: "[h]Nazca Ligfietsen met reisfietsen op Fiets en Wandelbeurs 2008
[/h]
Nazca Ligfietsen uit Nijeveen zal aanwezig zijn op de Fiets en Wandelbeurs met een eigen stand met vakantiefietsen. Al vele ligfietsers uit binnen- en buitenland hebben naar volle tevredenheid hun fietsvakantie volbracht met een Nazca ligfiets, getuige het grote aantal foto’s dat Henk van der Woerdt en Monique Holterman van Nazca reeds per e-mail ontvingen vanuit verre en exotische oorden.

Al deze reizigers zijn het er over eens, dat een ligfiets de ideale manier van transport is tijdens een fietsvakantie: geen last van zadelpijn of pijn in schouders en polsen, en bovendien een vrij en open zicht op je omgeving.

Zowel een korte vakantie als een lange wereldreis vergen een goede voorbereiding en degelijk materiaal. Vandaar dat Nazca Ligfietsen tijdens deze beurs nauw samenwerkt met het Drentse Radical Design uit Gasselternijveen, producent van ligfietsaccessoires en rugzakken, door elkaars producten te tonen.

De Fiets en Wandelbeurs 2008 is de enige grote beurs voor aktieve vakanties, nadat de andere beurzen op dit gebied hiermee gestopt zijn, en vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 februari in het Holland-Complex van de Amsterdam-RAI, Nazca zal te vinden zijn in hal 11, stand D 020.
"

Redactie

Reacties (0)