Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Challenge nieuws

Gepubliceerd op 21 januari 2008 00:00 (75 keer bekeken) 0Reacties

Challenge breidt zijn keuze in materiaal en pasvorm voor de stoeltjes uit. Bovendien presenteert het bedrijf een nieuw model, de Seiran-2008

Stoeltjes

Het lijkt een kleine aanpassing om ook stoeltjes in fiberglas aan te bieden. Maar de keuze van materiaal wordt enorm. In het bericht wordt nu gesproken over de standaard kunststof stoel, de glasvezel stoel, de carbon stoel en een aluminium uitvoering. Toch is glasvezel een welkome uitbreiding, zoals de fabrikant zegt: "Een goede stoel en pasvorm is essentieel voor een ligfiets.
We kregen steeds meer vraag naar de mogelijkheid om ook glasvezel stoelen
toe te passen omdat hierin de keuze (het aanbod) voor de juiste pasvorm veel
groter is."
Met andere woorden, niet alleen het materiaal is bepalend, maar de keuze in pasvorm wordt centraal gesteld. Er wordt ook aan uitwisselbaarheid gedacht. Het model Mistral Deluxe en Seiran-2008 krijgen een bevestiging waar diverse stoelsoorten op gemonteerd kunnen worden.

Seiran-2008

Het model rijdt volgens de fabrikant wezenlijk anders dan het bestaande Seiran model. In welk opzicht het anders rijdt wordt nog even niet beschreven en dit zal op een later moment naar buiten worden gebracht. Eerst wacht men op de volledige vervolmaking van het model. Testrijden zal daarbij waarschijnlijk een grote rol gaan spelen. Fabrikanten gaan niet vaak over 1 nacht ijs als er een nieuwe fiets wordt gemaakt. De fotos bij het bericht zijn in ieder geval mooi, dus we wachten af (het bericht op de site van Challenge is tot nu toe alleen in het engels te lezen).

Redactie

Reacties (0)