Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Opmerkelijk fietsnieuws

Gepubliceerd op 28 december 2007 00:00 (73 keer bekeken) 0Reacties

In het uitgebreide bericht een serie links over fietsen in het algemeen. Oftewel, de redactie ziet weinig nieuws en verveelt zich...

We ruimen ons postvak op en komen daarin nog een hele serie links tegen. Als u al vermoeid bent van de kerstdagen raden wij u aan niet verder te lezen. Voor de anderen, veel plezier!De fiets komt vaak negatief in het nieuws. Het is dan ook opvallend te lezen dat een fiets na twee-en-een-half jaar teruggebracht wordt bij een eigenaar die hem niet als gestolen heeft opgegeven en dat de fietsendief zelfs een ligfiets stal.Altijd leuk een eerste ervaring te zien van een bestaande ligfiets, deze van de Sirix Phantom hadden we nog niet genoemd.
Ook bijzonder is deze nostalgische toevoeging bij een model wat inmiddels niet meer wordt geproduceerd.
In de zelfbouwhoek staat dit project met alleen een foto. Dat is tegen de regels van de redactie. De zelfbouwhoek is een leuke uitlaatplek voor allerlei uitspattingen maar er zal toch een minimale inhoud moeten zijn. En daarom aan de lezers de vraag:

    Wie herkent de fiets?Wat is er interessant uit het oogpunt van zelfbouwers aan dit project.

Goede oplossingen kunnen naar de redactie worden gestuurd, misschien wordt dit zelfbouwproject wel gered!Je vriendin mee in de Quest? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar in deze blog lijkt het toch mogelijk.
Een beschrijving van de velomobiel en de velomobielmarkt kwamen wij gisteren tegen op een site, de site verwijst naar Velomobiling. com waarop online het rapport van 2006 is te lezen.
Deze Duitse snelheidsremmer kwamen we tegen in een lang nieuwsbericht op Velovision. Zoals veel duitse producten werkt hij uitstekend!
Enige tijd geleden hebben we gesproken over de stabiliteit van de fiets. Op deze site zien we wel een heel stabiele fiets voorbij komen.Robots willen ook lol!
Grappig om te zien dat de robot eerst kort maar nadrukkelijk naar
links stuurt voordat hij naar rechts gaat. Dat doet elke fietser
onbewust.
Als uitsmijter een sur-place, jawel!Bi-Cycle, welke kant gaan we vandaag op?

Gyrobike, laat je fiets uit.

HumanCar, net doen of je een auto bent.

We zien ook een aantal bladen dat publiceert over voornamelijk velomobielen. Wim krijgt in zijn bedrijfsblad aandacht. Danielle geeft een reactie op ontwerpen en design in haar weblog.

Redactie

Reacties (0)