Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

CSS ontwerper gezocht

Gepubliceerd op 15 december 2007 00:00 (60 keer bekeken) 0Reacties

De vormgeving van ligfiets.net dateert van een heel aantal jaren terug. Er wordt nu gezocht naar een ontwerper die kan helpen de site opnieuw op te zetten.

Veel sites zijn gebaseerd op een bestaande layout. Dat is makkelijk, maar het nadeel daarvan is dat je op functioneel gebied niet je eigen inbreng hebt. Bij Ligfiets.net wordt nu gewerkt aan een zogenaamd php-framework (symfony) waarbij de hele site opnieuw wordt opgebouwd volgens die nieuwe structuur.
En er is heel wat te winnen met een nieuwe opzet. Vooral een vergelijking met de werkelijk weergaloze vormgeving van nieuwe sites zoals Recumbentblog en allerlei andere sites laten een verschil zien. Maar vooral de huidige enorme hoeveelheid gegevens die ligfiets.net herbergt en die via verschillende paginas naar voren moet worden gebracht maakt in feite deze stap enorm belangrijk. Ligfiets.net is voor wat betreft de inhoud en beheer toonaangevend, maar andere sites laten ons zien dat bij een vernieuwde presentatie een enorme sprong voorwaards gemaakt kan worden.
Twijfel dus http://www.ligfiets.net/advertenties/index.php3?soort=vrijwilliger#id7717" target="_blank">niet en beantwoord de oproep voor een vormgever. Het is een uitdagende maar zeer dankbare taak...

Redactie

Reacties (0)