Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Sommige abus en Axa fietssloten zijn te kraken

Gepubliceerd op 07 december 2007 00:00 (602 keer bekeken) 0Reacties

Op een site kwamen we de melding tegen dat sommige Axa sloten makkelijk zijn open te krijgen. Verder zijn er een aantal mooie nieuwe onderdelen voor ligfietsen online te bekijken.

De melding over de sloten van de merken Axa en Abus staat met veel gegevens in http://www.toool.nl/blackbag/?p=151" target="_blank">het engels op deze site en http://www.tweewieler.nl/nieuws/699/politie-waarschuwt-ringsloten-kinderlijk-eenvoudig-te-openen.html" target="_blank">hier op tweewieler.nl. Veel liggers werken met losse sloten waarbij ze de fiets meteen ook aan iets vastmaken. Op http://www.ligfiets.net/fietsforens/slotentest.php3" target="_blank">deze pagina wordt de slotentest van Fietserbond besproken. Vervolgens http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=1159&volledig=1" target="_blank">was er in 2004 een hele serie tips.Eerder waren http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=1171&volledig=1" target="_blank">Kryptonite sloten makkelijk te kraken.M5 biedt een stevige staartpunt aan http://www.m5-ligfietsen.nl/site/NL/Nieuws/Laatste_nieuws/#1548" target="_blank">die nu van Carbon/kevlar is. Vervolgens melden zij dat ze een eigen voorvork http://www.m5-ligfietsen.nl/site/NL/Nieuws/Laatste_nieuws/#1549" target="_blank"> hebben ontwikkeld.
We vonden in de zelfbouwhoek een goedkope zelfbouw oplossing voor een ademende stoelmat.

Voor de velomobiel rijders laat http://wimschermer.blogspot.com/2007/12/neksteun-op-quest.html" target="_blank">Wim Schermer op zijn blog zien hoe hij een neksteuntje heeft gemaakt.

Nog een leuke link als slot, een http://www.fiets.nl/news.asp?NewsId=1459&NewsCatId=2" target="_blank">omhulsel voor je dekbed met de opdruk van een doos waarin fietsen worden verstuurd.

Redactie

Reacties (0)