Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Greenmachine trike

Gepubliceerd op 29 oktober 2007 00:00 (576 keer bekeken) 0Reacties

In de mailinglijst kwam een ontwikkeling voorbij die we u niet willen onthouden. Komt de Flevobike Greenmachine ook in een driewieler uitvoering?

Inmiddels is de Greenmachine in boven- en onderstuur leverbaar. Maar in dit bericht op de mailinglijst was een link te vinden naar een technische universiteit die een driewielige uitvoering laat zien. Op de grote foto is zelfs het logo te herkennen.
De fiets was te zien op de Design week die gehouden wordt op de Technische universiteit Twente en werd vorige week zaterdag geopend. Op die design week werden 5 projecten van universiteit Eindhoven, 5 uit Twente en 5 uit Delft getoond.
De Greenmachine driewieler is gebouwd door een student van de Universiteit Twente.
Vooralsnog is de fabrikant heel erg druk met productie. Met name vanuit Duitsland maar ook in andere landen is veel vraag. Ontwikkeling van een fiets vraagt tijd en Flevobike heeft weinig tijd om naast de productie een nieuw type te gaan maken. Het ontwerp van de Greenmachine maakt het echter wel mogelijk om het als basis te gebruiken voor een driewieler. Volgens de fabrikant was de trike stevig en stabiel maar blijft dus een voorlopig studiemodel.
We hadden de "ghost view" met een doorsnede van de Greenmachine nog niet genoemd. Maar de echte fans kunnen deze misschien gebruiken als bureaublad.

Redactie

Reacties (0)